Yaz Mevsimi Temalı Çocuklar için Dikkat Etkinliği


Yaz Mevsimi Temalı Çocuklar için Dikkat Etkinliği

Yaz mevsiminde çocuğunuzun sakin bir etkinliğe dahil etmek isterseniz, aşağıdan ücretsiz indirebileceğinizdikkat etkinliğini hazırlayabilirsiniz. Bu etkinlik ile çocuğunuz dikkatini odaklama, dikkatini sürdürme, görsel ayrımlaştırma becersini, işitsel algısını, işitsel dikkatini ve ince motor becerisini desteklemiş dikkat-etkinligiolacaksınız.
İhtiyacınız olanlar sadece yaz mevsimi temalı etkinlik sayfası ve renkli kalemler. Bu etkinliği çocuğunuz ile yolda, uçakta, parkta, evde kısacası her yerde yapabilirsiniz.

Buradan yaz mevsimi temalı dikkat etkinliğini bilgisayarınızda açıktıktan sonra çıktısını alın. Bu dikkat etkinliğini iki şekilde yapabilirsiniz. Çocuğunuza sırayla ikili yönergeler vererek ( örnek olarak; Kirazları kırmızıya boya. Terlikleri mora boya. Yengeçleri maviye boya. ) tamamlayabilirsiniz veya birçok farklı yönerge kullanabilirsiniz (örnek; Resimde kaç tane terlik var sayıp sayfanın üstündeki kısma yaz. Beş tane deniz yıldınızı bul ve sarıya boya. Külahtaki dondurmaları en sevdiğin dondurma çeşidinin rengine boya.)

İyi eğlenceler!
kaynak:http://cocuklaringelisimi.com/2017/06/04/yaz-mevsimi-temali-cocuklar-icin-dikkat-etkinligi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çocuklara Telefon Numaralarını Öğretmek için Etkinlikler

Çocuklarda İnce Motor Beceri Gelişimi: Makas Kullanımı ve Makas Etkinlikleri

SPOR YAPAN ÇOCUKLAR DAHA BAŞARILI